Over ons

Over GoDaily

GoDaily is het merk van de hippe tassen. Overal in Nederland zie je mensen met een tas van het merk rondlopen. De collectie van GoDaily wordt ieder jaar weer aangepast aan de huidige trends, zodat jij altijd een tas hebt die aan de laatste mode-eisen voldoet. De ontwerpers vinden het echter ook belangrijk dat de tas praktisch is in het gebruik. Je moet hem makkelijk kunnen meenemen en al je spullen makkelijk erin kwijt kunnen.

100% garantie op iedere tas

De kwaliteit ten allen tijde perfect zijn. GoDaily maakt dan ook enkel gebruikt van polyester, nylon en Corduroy en worden uitgebreid getest. Je kan kiezen voor een stijlvolle schoudertas of voor een stoere rugzak. Iedereen kan bij GoDaily de tas van zijn of haar dromen vinden.

 

 

Duurzaamheid bij PostNL

Als logistieke partner zijn we ons bewust van de impact die we hebben op onze omgeving. Omdat we dagelijks in iedere straat in Nederland en België bezorgen is het ons doel om innovatieve oplossingen te ontwikkelen om onze impact op het milieu te verminderen. We hebben de ambitie gesteld om in 2030 emissievrij te bezorgen in de last-mile in de Benelux. Om hier te komen zetten we duurzame voertuigen als elektrische bussen en bakfietsen in. Ook sorteren we onze pakketten energieneutraal door de benodigde energie op te wekken met zonnepanelen op de daken van depots en te investeren in duurzaamheidsprojecten. Dit alles heeft ons een top drie ranking in de Dow Jones Sustainability Index opgeleverd.​Meer weten? Kijk op https://www.postnl.nl/over-postnl/over-ons/mvo/

 

Adres gegevens:

 

Godaily.nl
Weidehek 14
4824AS
Breda