• FASHION BAGS 1+1 GRATIS
  • VANDAAG BESTELD = BINNEN TWEE DAGEN IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING

Over ons

Over Ons

Begrijp ons niet verkeerd hoor, ook wij vinden heel veel designertassen schitterend. Echter zijn ze verre van betaalbaar voor de meeste onder ons. En voor een boodschap, school of een dagje naar het strand of de dierentuin zijn ze ook niet héél praktisch, toch?

Daarom willen wij dames juist de mogelijkheid geven hun tassencollectie op een betaalbare manier uit te breiden. Met praktische tassen, die ook nog eens een échte aanvulling zijn, op iedere outfit én voor iedere gelegenheid.

Sinds 2019 helpt GoDaily vrouwen al aan hun ideale dagelijkse tas. Door de afgelopen jaren heen heeft GoDaily al een sterke following opgebouwd, met veel tevreden klanten. Constant goed blijven luisteren naar de behoeftes die onder de dames leeft, en hier nóg dieper op inspringen met o.a. ‘’design je eigen tas’’ competities, zorgt ervoor dat wij met GoDaily in staat zijn dé ideale damestassen te leveren, tegen een eerlijke prijs.

  • Praktische tassen die niet alleen mooi zijn, maar ook fijn zijn om bij je te hebben
  • m.v. goede service een fijne klantervaring bieden
  • m.v. levenslange 100% garantie op iedere aankoop, staan wij ook na aankoop nog steeds voor onze klanten klaar

Dat is waar wij ons bij GoDaily, dag in en dag uit, hard voor inzetten. Hierdoor heeft GoDaily, sinds 2019, ook al ruim 30.000 klanten mogen bedienen met trendy & praktische tassen voor het dagelijks leven. En jij? Word jij onze volgende gelukkige klant?

Teddy mom bags

Vanaf €29,95